Lichtletters voor je bedrijfsfeest

Lichtletters voor je bedrijfsfeest. Dit is dé perfecte aankleding op je personeels- of bedrijfsfeest met de mooiste lichtletters van Lichtlettersnederland. Een warme sfeer tijdens het feest met de werknemers en maak de leukste foto’s met onze lichtletters. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de letters van de gehele bedrijfsnaam of misschien toch een afkorting. Jubileum vieren van de zaak? Dan zijn onze lichtcijfers ook een super leuk idee! Bij Lichtlettersnederland huur je lichtletters voor je bedrijfsfeest, bij ons is alles mogelijk!

Onze lichtletters zijn gemaakt van aluminium, dat betekend dat onze lichtletters van hoge kwaliteit zijn. Zij zullen niet snel omvallen en zijn ook waterbestendig. De letters zijn groen in gebruik, dus met zulke hoge stroomprijzen kies je natuurlijk voor Lichtlettersnederland! Door de LED verlichting is de stroomverbruik erg laag, ook hebben de lichtletters gezamenlijk maar 1 stroompunt nodig. Onze lichtletters hebben standaard warm wit licht. Deze kleur zorgt voor een warme sfeer op jouw evenement! De afmetingen van onze lichtletters zijn gemiddeld 80cm breed en 100 cm lang. Eén lichtletter weegt gemiddeld 10kg, door het gewicht van onze lichtletters weet je zeker dat deze niet omvallen!

Via onze contactformulier kunt u een vrijblijvend offerte aanvragen. U krijgt direct binnen 24 uur een offerte. De kosten per lichtletter zijn gemiddeld €40-50. Onze bezorgkosten zijn €0,19 per gereden KM. Onze bezorgkosten zijn het goedkoopst van heel Nederland! Wij bezorgen, ophalen, installeren en de-installeren voor de laagste prijs van heel BeNeLux! Onze bezorgkosten zijn inclusief bezorgen, ophalen, installatie en de-installatie. We leveren dag en nacht, zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om de letters na je feest direct op te laten halen.

Je hebt een keuze gemaakt welke lichtletters voor je bedrijfsfeest het worden! En hoe nu verder? Om uw reservatie vast te zetten hanteren wij een aanbetaling. Hoogte van de aanbetaling wordt altijd in overleg gedaan. Wilt u het gehele bedrag vooraf of achteraf betalen? In overleg is alles mogelijk. Onze team Lichtlettersnederland is een flexibel team die graag mee denkt met hun klanten! Wij willen het natuurlijk zo makkelijk en efficiënt mogelijk maken voor onze klanten.

Bij Lichtlettersnederland huur je zonder zorgen! Vooraf wordt alles met je besproken en krijg je bij ons nooit onverwachte kosten! Ook hanteren wij geen borg, zo kun je de lichtletters voor je bedrijfsfeest huren zonder dat er een groot bedrag uit je portemonnee verdwijnt.

Je kunt gerust bij ons een vrijblijvend offerte opvragen! We reageren altijd binnen enkele minuten. Zo heb je zo snel mogelijk je evenement compleet! Toch liever persoonlijk contact? Bel ons op +31 6 81 58 45 51 of Whatsapp ons!